Vision Haircare

Vision Haircare, alltså räddningen för småbarnsmammor måste ju ändå vara Torrschampo!

Jag skulle kunna kalla det för ”vardagslyx för småbarnsmammor i farten” eller vad säger ni?

En favorit hos mig är Vision Haircare, ett svenskt företag som göra riktigt bra hårprodukter, jag använder mig av deras Schampo, Balsam, Hårspraye som doftar helt underbart gott och såklart Torrschampot.

Jag gillar att Vision är ett Svenskt företag som även producerar sina produkter i Sverige, närmare bestämt i Varberg.

Vision haircare

Även maken har testat deras vax och det är bland de bästa han testat! Ni kulle ha sett hans blick när han trodde han glömt sin necessär hemma med vaxet i när vi var på landet i jul! 😉 Det var panik i både rösten och ögonen, när jag då försökte med att fick åka till lokala Ica butiken och köpa lite produkter för julhelgen så trodde han nog att jag drev med honom, han övervägde nog mer att åka hem och hämta necessären 😉 Men som tur var så va det bara han som inte hade letat, eller packat upp all packning. Necessären var med och julen var räddad då han kunde fixa håret med sitt vison vax 🙂

Vision Haircare

En reaktion till “Vision Haircare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *