Nordic Crown

Nu har vi rullat Nordic Crown Spin ett tag och jag är så nöjd med vagnen, precis den sulkyn som jag var ute efter.

Den är smidig att a med på bussen tack vare sina ynka 53cm i bredd, perfekt när man ska till och från förskolan.  Linus som är 1,5 år och ligger på medelkurvan gällande längden har otroligt mycket växtmån, vagnen är riktigt hög i ryggen och han har gott om plats för benen också.

När vi varit på landet så används vagnen som sovvagn dagtid och han sover så bra tack vare det reglerbara fotstödet som vi drar upp och kan fälla ned ryggstödet till nästan plant liggläge. Suffletten är riktigt bra uppgraderad, den har en dold dragkedja i framkant och öppnar man upp där så får man en rejäl förlängning av suffletten. Den skyddar mot solen på sommaren och nu under vintern så har den skyddat bra mot blåst och snö, samt att den håller värmen kvar inne i vagnen.

Nordic Crown

Under sommaren kan man öppna upp för ventilation i suffletten vilket är super, blir lätt för varmt annars.

Nordic Crown Spin

Handtaget har flera olika lägen som man kan välja på, själv är jag 160cm och använder handtaget i lägsta läget, när maken rullar vagnen så är han väldigt nöjd över att han kan dra upp det rejält. Även hört av andra långa att det är en av de skönaste sulkyna att rulla om man är lång tack vare handtaget.

Nordic Crown Spin

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *