Positiva besked!

Var på Danderyd i måndags, dags för uppföljning med röntgen och besök hos Ortopeden.

Röntgen var inte det lättaste, sjukt ont gjorde det!

Jag har ju inte fått böja benet på drygt 1,5 vecka och knappt kunnat stödja mig på det för det har gjort så ont. Så ska man plötsligt börja vrida och böja på knät för röntgen…. Inte de lättaste kan jag meddela och sjukt ont gjorde det, både då och hela dagen igår!

Allt såg bra ut iallafall, ben, ledband och muskler satt på plats 🙂 Så det är helt enkelt ”bara” till att vänta ut dessa 6 veckor med ortosen. Sen dags att träffa sjukgymnast och få övningar så jag blir rörlig igen.

Svullnaden kan dock sitta i länge, upp till 6 månader var inte ovanligt sa läkaren…

Men allt som allt så var det väldigt positivt att röntgen såg bra ut, så länge jag slipper operation så är jag evigt tacksam!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *