Nya Liberoklubben

Detta inlägg är ett samarbete med Libero

Har ni småbarn eller väntar ni kanske tillökning? Nåt ni inte får missa är att registrera er till nya Liberoklubben! Ett perfekt sätt att bland annat få löpande info om utvecklingen hos barnet, föräldrasnack, erbjudanden och poängshop.

Nya liberoklubben

Under graviditeten får man löpande info om vad som händer med bebisen i magen, alltid spännande att läsa!  Några veckor innan BF får man hämta ut en ”startbox” denna innehåller ett bra utbud av produktprover som man har stor nytta av när bebisen är född.

När bebisen är född fortsätter man få löpande info och tips, det är inte bara tips om blöjor utan allt ifrån barnets könsliga hy, smakportioner, barnsäkra hemmet, tänka på inför förskolestart m.m

Man kan lägga upp bilder och olika utvecklingsstadier under sin egna sida på Libero, sen kan man bjuda in familjemedlemmar att följa bebisens utveckling om man vill. Perfekt om man ex har familj som bor långt ifrån.

Nya liberoklubben

 

När bebisen är född och man börjar köpa blöjor så kan man registrera koder från varje blöjpaket, dessa koder ger poäng som man sedan kan handla för i Liberos poängshop. Brukar alltid finnas riktigt fina saker att välja på 🙂

Så har ni inte blivit medlemmar redan så rekommenderar jag varmt att gå in och anmäla er, det går snabbt och är helt kostnadsfritt! Ni hittar formuläret HÄR

Vi hämtade ut vår startbox på närmsta ICA Maxi, även butiken skickade med lite olika erbjudanden vilket var toppen!

Libero startbox

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *