Vinn Rosenseriens hudvård för män

Jag har tidigare skrivit om Rosenserien och hur nöjd jag är med deras naturliga ekologiska produkter, hudvårdsserien som verkligen gjort underverk för min hud. Nu fick jag möjligheten att få hem ett kitt med produkter till min man, fick bli en tidig Alla hjärtans dag present 😉

Rosenseriens herrprodukter är framtagen för männens olika hudtyper som behöver effektiv rengöring, lugnande fukt och närig som lätt tas upp utan att lämna en blank yta.

Produkterna ger en skön hudvård för både ansikte och kropp med en väl avvägd balans av vitaminer, mineraler, proteiner och antioxidanter. Produkterna är 100% naturliga och till största del tillverkade av ekologiskt certifierade råvaror.

Rosenseriens produkter är aldrig testade på djur, istället väljer de ingredienser som är kända för att inte vara allergiframkallande, produkterna testas sedan av frivilliga människor.

Rosenserien

Nu har ni möjlighet att tävla om detta kitt med produkter ur just Rosenseriens herrsortiment, ett perfekt kitt att kanske e bort till någon på Alla Hjärtans Dag som infaller nästa vecka 🙂

Kittet består av

Wash and shower gel – En kombinerad rak och tvättgel, som rengör på djupet. Den tar effektivt bort smuts, fett och mjukar upp skäggstråna innan rakning.

After Shave Tonic – Uppfriskande ansiktsvatten som används efter rengöring och rakning. Ger en fräsch känsla, sluter porerna och återställer hudens pH-värde.

Moisturizer – En fuktgele som absorberar lätt, samt tillför fukt utan att göra huden blank. Den har en lugnande och mjukgörande effekt, innehåller parakrasse som har dokumenterad effekt på rynkor.

Schampo – Mild duschkräm/Schampo för kropp och hår, innehåller arganolja som skyddar, vårdar och stärker hud och hår.

 

För att delta i tävlingen så vill jag att ni gör följande

  • Svara på fråga vilket land Rosenserien kommer ifrån?
  • Gilla gärna Rosenserien på Facebook
  • Berätta vem ni skulle vilja överraska med detta kitt, eller varför du själv vill vinna 🙂

Svara här på bloggen i en kommentar alt gå in på Instagram och delta där! Ni hittar länk til tävlingsinlägget HÄR

Ni kan tävla fram till Torsdag kl.23, 2 vinnare kommer att utses under fredagen. Vinnarna kommer att presenteras här på bloggen i separat inlägg, har jag inte hört något från vinnarna innan söndag den 11/2  kl.22 så kommer ny vinnare att utses!

 

3 reaktioner till “Vinn Rosenseriens hudvård för män

  1. Rosenserien kommer från Sverige! 😍 Jag har själv fått fantastiska produkter från Rosenserien av min sambo så skulle gärna vilja ge tillbaka till honom 🙏🍀 följer båda på instagram, gillar på Facebook och håller tummarna hårt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *