Schlagerpepp och två vinnare

Fredag, solen skiner och det är en riktigt härlig vinterdag! OS hela dagen och planering inför morgondagen som bjuder på Schlagerfest 😉

Schlagerfest kanske är att överdriva lite men vi har middagsgäster imorgon, tänkte passa på att överraska med lite extra Schlagerfeeling 😉 Jag, min vän som kommer och barnen kommer älska det, medan killarna förmodligen håller sig ifrån fjäderboa och Mellon 😉 Magnus har planer på ölprovning istället för dom!

Har ni några planer för helgen?

Schlagerdrinken

Vi har ju två vinnare också utav Rosenseriens härliga hudvårdskitt för män, och vinnarna är @nillany på Instagram och en ny vinnare från Instagram då jag inte fick någon kontakt med den första vinnaren. Så ny vinnare från Instagram är @Julia_berg Stort Grattis till er!

Maila mig era adresser så kommer förhoppningsvis vinsten med posten innan Alla Hjärtans Dag <3

Har jag inte hört något innan söndag kväll så utses ny/nya vinnare!

Ni når mig på nettansblogg@hotmail.com

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *