Utförsäljning hos Twistshake!

Ni har väl inte missat att Twistshake har en jättestor utförsäljning just nu på hela Neonsortimentet, dessvärre mina favoriter som inte kommer komma tillbaka i lager. Så passa på nu om ni precis som mig älskar Neonflaskorna!

Här hemma används Twistshakes flaskor flera gånger om dagen, Sippy cup används till måltiderna, älskar ventilen på den som gör att vattnet inte rinner rätt igenom när sonen håller flaskan upp och ned 😉  Vällingen som dricks morgon, kväll och ibland några gånger däremellan intas i Twistshakes flaskor.

Twistshake

Till natten så värmer vi alltid vatten, häller upp i termos som håller värmen hela natten. Vällingpulver förbereds i de praktiska behållarna som rymmer precis vad som behövs för att göra en flaska välling. På så sätt så blir det väldigt smidigt när minsta sonen ev vaknar under natten eller till morgonen, då vill han ha välling omgående. Lagom varmt vatten och vällingpulver uppmätt, då kan man blanda en flaska välling nästa ni sömnen 😉

Använd koden NETTANS så får ni upp till 60% rabatt på hela Neonsortimentet och 20 % på övriga produkter hos Twistshake.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *