Babyshower, All in på dekorationer

När planeringen påbörjades inför helgen Babyshower så var vi väldigt överens om att verkligen satsa på dekorationer 🙂 Då vi visste att det är en liten tjej i magen och vi gillar rosa så blev temat för dekorationerna rosa, ett självklart val för oss!

Det finns numera ett otroligt stort utbud av nätbutiker som säljer allt möjligt till Babyshowers, så det svåra var ju att börja sålla bland alla produkter som finns 😉

Här om årets så fick jag en mycket trevlig överraskning av några vänner, nämligen ett Ballongbud. Efter det var vi bjudna på en överrasknings 30-års fest men kunde dessvärre inte komma så då passade jag på att skicka ett Ballongbud som en suprice och ett bidrag till dekorationerna, så kul grej! Så återigen kom jag på tanken och passade på att beställa ballongdekorationer som vi kunde ha på Babyshowern, passade klockrent till detta tillfälle.

Ballongbud

 

Sen har jag en vän som driver en webbshoppen festhosjenny med festdekorationer, så jag började ju genast med att kika på hennes utbud och hittade alt som vi behövde där. Vi ville göra det enkelt för oss när det väl var dags för Babyshowern så vi köpte engångsartiklar både till mat, fika och dryck. Sen när vi var klara så var det ju bara att kasta allt i soporna och ingen disk att ta hand om, så skönt!

När dagen väl kom och det var dags för Babyshowern så såg vi till att vara på plats i god tid, för det tar längre tid än man kan tro att fixa i ordning allt. Vi fick hjälp av några av gästerna, det skulle ju blåsas ballonger, fixa banderoller, slut touch på mat och fika, dukas m.m.

Babyshower

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *