Matlådor och bästa Sushin

Sen några veckor tillbaka är jag tillbaks på jobbet på deltid efter min knäskada. Så skönt att vara tillbaka på jobbet!!!

Men nåt jag inte kommit in i ännu är lunchrutiner, var dålig redan innan min skada och sjukskrivning men nu är det kaos 😉

Jag gillar ju inte att äta rester, alltså på riktigt är jag hellre utan mat! Löjligt? Ja, kanske det men jag har aldrig tyckt om rester… Att göra mat som specifikt ska vara till matlåda är detsamma som rester för mig, alltså mat som ska värmas upp på nytt i micro. Vi har inte ens en micro hemma! 😉

Så hur löser man detta?

Jag borde bli bättre på att göra sallader till lunch!

Att gå ut och äta tar tid, det är dyrt och lite ensamt då man sällan har tid att ta lunch tillsammans med en kollega utan går om varandra.

Men nu har det blivit ca 1 gång i veckan som jag äter Sushi, jag som inte ens gillar köpe sushi men hittat nästa stället precis vid jobbet! Itamae har otroligt fräscha råvaror, kan varmt rekommendera. De dränker inte heller riset i risvinäger som så många andra gör….

Bästa vardagslyxen!

Bästs sushin

Och de andra dagarna varierar jag mellan någon färdig frysrätt som min man inte ens förstår hur man kan titta på 😉 Annars blir det en toast och smoothie från 7eleven tvärs över gatan 😉

Har ni några bra matlåde tips till en matlåde hatare? 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *