Plantronics BackBeat Fit Boost

Jag har fått testa de nya grymma trådlösa hörlurarna från Plantronics, modellen heter Plantronics BackBeat Fit Boost.

De är perfekta för en aktiv vardag, inga sladdar utan trådlösa och med en generös batteritid på upp till 8 timmar, en automatisk indikation på när batteriet börjar ta slut. Med hörlurarna följer en liten förvaringsväska med inbyggd powerbank så man snabbt kan ladda lurarna när det behövs och man är i farten.

Den öppna öronsnäckan tycker jag är toppen då den ändå släpper in ljud runt omkring, något jag själv iallafall föredrar om man är ute. Jag har använt lurarna nu en del ute på promenader (löpning får vänta lite pga knäskada) och jag uppskattar verkligen den öppna öronsnäckan, på så sätt hör man ex bilar eller andra passerande.

De är av riktigt bra kvalitet och sitter kvar på plats för att verkligen kunna röra sig utan att hörlurarna ramlar ur, vilket de första andra jag testat gärna gör… Vattentäta! Så är du ute i regnet och springer eller kanske till och med vill simma med musik så stoppar inte Plantronics Backbeat Fit dig, så bra!

De har en räckvidd på 10 meter, så mobilen måste inte alltid vara precis intill dig.

En liten kontrollpanel på hörlurarna, så du behöver inte ta upp mobilen under löprundan för att ex reglera ljudet.

De här kommer bli min följeslagare i sommar när jag ska ut i spåret!

Plantronics backbeat fit boost

Det finns även en app till lurarna att ladda ned, om du vill få ut max av din träning. Denna app ger dig obegränsad tillgång till 12 träningspass med röststyrning. Dena app ska testas av mig så fort jag är klar med min rehabilitering av mitt knä. Perfekt till utomhusträningen i sommar. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *