Mammalyx 2018 i Skövde

Nu sitter jag på tåget påväg hem från Skövde efter ett dygn på First Hotel Billingehus tillsammans med en massa andra härliga mammor, vi har blivit bortskämda riktigt ordentligt av Annika och Carolina!

Mammalyx2018

Jag anlände tillsammans med Linda och med min ”lilla” resväska, nu på tåget med en betydligt större packning 😉 De har verkligen skämt bort oss med alla möjliga olika produkter, Goodiebags och fantastiska vinster! Självklart kommer ni få se mer av de senare men nu ligger allt nedpackat och kommer gås igenom när jag väl är hemma igen.

Vi anlände igår kl.12,  började med att checka in på rummen och sen träffades vi i en lokal på hotellet där en massa godsaker stod uppställda. Allt ifrån godis, glass, snacks, dricka och bubbel.  Även en massa tävlingar presenterades som vi kunde delta i, fantastiska sponsorer de fått tag i!

Mammalyx2018

Efter lite info och mingel på hotellet så blev det avfärd till Tibro och VIP shopping i den supermysiga butiken Förr & Nu. Så otroligt mycket fint som fanns där, bland annat ett riktigt stort sortiment av Green Gate som jag älskar. Hade jag inte åkt tåg hem idag så hade det definitivt blivit mer shopping, men nu hittade jag iallafall lite smått som fick följa med hem.

Förr & Nu

Så har ni vägarna förbi Tibro så måste ni göra ett stopp hos Förr & Nu!

Väl tillbaka på hotellet så fortsatte det med tävlingar och mingel i konferenslokalen på hotellet, frossade vidare i godsaker såklart 😉

Det blev en frågesport och några andra gissningstävlingar, jag blev riktigt förvånad när de presenterade vinnarna. Flest rätt på frågesporten, priset var sällskapsspelet Bezzerwizzer. Jättekul då jag verkligen älskar sällskapsspel och detta är något jag länge velat testa. Sen skulle vi gissa vikten på The Buppabrands softshellåkpåse, jag jämförde lite med en dricka på 50cl och drog till med att åkpåsen väger 390g, rätt svar var 391g så även där drog jag hem en vinst 🙂 Så perfekt då jag älskar deras åkpåsar, vi har redan en men vi har ju flera vagnar, denna var i annan färg så nu kan vi göra det mysigt även i en av de andra vagnarna.

Vi hann gå upp på rummen sen för att kika igenom Goodiebags och göra oss reda för kvällens middag. Middagen intogs på hotellets restaurang, oxfilé och pommes till varmrätt, Creme Brule till dessert var kvällens meny. En helt enastående utsikt från hotellets restaurang över Skövde, verkligen imponerande!

First hotel billingehus

Efter middagen så var jag rejält slut, var ju uppe redan 04.50 på lördagsmorgonen. Så blev till att ta det lugnt en stund på rummet, kikade igenom lite saker från dagen och sen somnade jag innan kl.00 vilket för mig är väldigt tidigt 😉

Var uppe redan 7.30 och mötte upp några för frukost, jag och Jennie satt och åt i lugn och ro innan vi gick vidare för att koppla av en stund på hotellets Spa. Spat blev en perfekt avslutning på helgen, kommit ned i varv och fått en natt med ordentlig sömn, laddat energi med härligt sällskap och många skratt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *