Vab

Efter en långhelg med semester och egentid så kom jag hem till vab och misstänkt vattkoppsutbrott… Hemma med Linus idag, tyckte jag började se lite prickar redan igår men visste inte då om delanden berodde på värmen.

Men ser inte ut som värmeutslag längre, är som värst på benen och det märks tydligt att det kliar rejält… Linus har kliat sönder ena benet, rött av blod…

Ingen feber iallafall!

Han håller sig sysselsatt med att kika på favoriten Greta Gris 🙂 Äter äpple och dricker Festis 😉 Väldigt varmt så ser till att locka med mycket vätska nu i värmen som förebyggande om febern skulle smyga sig på. Verkar även som om han har utslag i munnen då han gnäller och verkar ha det jobbigt med att äta. Äpple utan skal gick i iallafall 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *