Den perfekta midsommarkransen!

Jag har alltid velat lära mig hur man gör en riktig midsommarkrans, ni vet en sån riktigt fyllig, som håller hela midsommar, en egengjord men som åtminstone påminner om de man köper hos blomsterhandeln 😉

När vi firade midsommar i Dalarna så fick vi tackvare Bloms Blommor i Sollentuna möjlighet att lära oss detta.

Midsommarkrans

Midsommarkrans

Vi startade med att titta på en video med tydliga instruktioner, sedan hade vi fått med allt material vi behövde. Vi var något tveksamma över hur det skulle gå först, kändes som ett jobb för proffs… 😉 Men efter att ha tagit in alla instruktioner och känt lite på materialet så släppte det 🙂 En jättemysig sysselsättning att göra tillsammans, vi satt länge och knåpade på våra kransar, drack lite bubbel, pratade och skrattade tillsammans.

Xantebubbel

Xantebubbel

Helt fantastiska resultat!

Min blev dock lite stor, Jessicas blev lite liten. Men de löste vi snabbt genom att byta kransar med varandra och då satt de perfekt 🙂

Stort tack för lån av fina bilder Sarianne!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *