En härlig inledning av sommaren

Helgen spenderades i Roslagen, älskar att vi har så nära till landet att det inte krävs någon långledighet för att kunna ta oss dit!

Med studentfirande på fredagen så blev avfärd först lördag förmiddag, bilen fullpackad av diverse tillbehör till nya poolen, ny stor låda att förvara uteleksaker samt lite annat som skulle ut till sommaren.

Hela lördagen spenderades med att fixa med poolen, jämna ut marken med en massa sand (gick sådär 😉 ) och sen att få upp poolen samt fylla med vatten.

Inför denna sommar så satsade vi på en större pool samt soluppvärmning, var lite fundersam över värmemattan som vattnet ska gå igenom då poolen var i största laget för den. Fick iallafall till en bra placering.

Förra året fick vi knappt upp vattnet till 20 grader på hela sommaren, då rymde den ungefär en tredjedel så lite vatten som den nya poolen. Men redan efter 24h med nya poolen och solvärmesystemet så hade vi drygt 20 grader i vattnet! Visserligen väldigt varmt i luften, men det känns väldigt lovande för en sommar med mycket bad! 🙂

Barnen badade väldigt mycket och hela dagen spenderades vid poolen, så härligt.

Fixade lite mellis på vattenmelon och jordgubbar, så enkelt men så underbart gott! Gick även åt många isglassar under helgen 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *