Spa på Tanumstrand

Att ta semester från semestern, då checkar man in på Spat på Hotell Tanumstrand, njuter av utsikten, de varma hällarna, kanske en sparitual eller behandling. Min favorit är utomhus jacuzzin med helt magisk utsikt över gästhamnen och havet.

Tanumstrand

Lyxen att kunna skämma bort sig själv, samt vid senaste besöket få möjlighet att bjuda med både vännen samt tonårsdöttrarna på lite avkoppling så dom också fick njuta av denna plats. 13-åringarna njöt nog lite extra, ett litet break från sina småsyskon.. Lugnt och tyst testade på allt som Spat hade att erbjuda. Otroligt uppskattat att tonåringar var välkomna, de kommer nog bli fler spabesök med dom 🙂

Tanumstrand

Medan de mulnade på rejält i omgivningarna och vi såg den ena blixten efter den andra så satt vi mitt i solskenet på terassen i jacuzzin med ett glas bubbel i handen, så fantastisk att uppleva och vilken tur just vi hade med vädret!

Har även besökt spat under vinterhalvåret och då är de varma hällarna och inomhuspoolen fantastiska, men nu under sommaren så njuter jag lite extra av att kunna vara ute.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *