Vilken sommar!

Aldrig badat så mycket som vi gjort denna sommar! Fantastiskt väder har vi haft, minst 1 dopp i poolen om dagen men oftast många fler än så 🙂

Semestern spenderades på landet i Roslagen till största del, så även nu de allra sista dagarna av ledigheten. Men vi har även hunnit med några otroligt härliga dagar på Västkusten som jag skrivit om. Efter ett par veckors jobb så blev det semester igen och då passade vi på att besöka vänner i deras hus i Dalarna, så otroligt trevligt! De sista dagarna spenderar jag och barnen återigen i Roslagen. Sitter just nu i poolen och skriver, Linus ligger och vilar och jag njuter av lugnet. Händer inte så ofta 😉

På onsdag återgår vi till vardagen igen med skola, förskola, jobb och även träningen för barnen drar igång direkt.

Jag kommer verkligen sakna solen, värmen, baden, gemenskapen och spontaniteten här på landet!

Nu va det tydligen dags att hoppa upp ur poolen, Hampus vill baka och behöver köpa vaniljsocker. Sen har han även tömt lådan med pantburkar som nu står i kassar utanför bilen. Hjälper man till med panten och återvinningen får man alltid köpa nåt gott för panten, brukar bli en hel del pant under sommaren…. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *