5 år som gifta

Igår firade vi 5 år som gifta, träbröllop som det också kallas för. 5 år som gifta, 15 år tillsammans och 3 fantastiska barn <3

Vi gifte oss i samma kyrka som alla våra 3 barn är döpta i, samma område som min man är uppväxt och där hans mamma bor kvar. Efter vigseln så blev det mingel med champagne och lite tilltugg hemma hos Magnus mamma. Vi ställde inte till med någon stor fest utan bjöd den närmsta släkten, behövde dra någon gräns då det snabbt blev väldigt många annars och då hade vi behövt fixa en lokal. För oss var det bröllopsresan som stod i fokus. Det var endast de inbjudan gästerna som visste om att vi skulle gifta oss, för övrigt höll vi det hemligt fram till efter vigseln och minglet.

Efter ett par timmars mingel, champagne, snittar och även dans så begav vi oss vidare till Arlanda och checkade in på Carion. Där åt vi en otroligt god middag med fantastisk utsikt, fick lite tid på rummet att reflektera och se tillbaka på den otroligt fantastiska dagen.

Att bo på Arlanda var ett superbra val, dels slapp vi tänka på några måsten efter dagens bröllop. När vi sedan skulle resa tidigt på morgonen dagen efter så kunde vi i lugn och ro gå och checka in oss på flighten till Rhodos, lämnade in bagaget och sedan gick vi tillbaka till hotellet för att äta frukost i lugn och ro. Sen gick vi direkt via säkerhetskontrollen till gaten och fick våra platser med extra benutrymme och en flaska champagne som väntade 😉

Mer om vad vi bjöd på under minglet samt bröllopsresan kommer!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *