Älskade skaldjur

Skaldjur, bland de bästa jag vet! Nu är det ju högsäsong för kräftor och vi har precis beställt hem ett par kilo svenska kräftor, så gott!

När vi var i Dalarna så blev vi bjudna på nykokt hummer, till det åt vi nybakat bröd, hemmagjord aioli och dillmajonäs, vitlöksbröd och handskalade räkor. Med Pol Roger i glasen så blev det en helt fantastisk måltid!

Bröllopsdag på fredag, funderar just över vad vi ska äta. Funderar på att skicka maken till Bröderna Axelssons Fisk och inhandla lite (mycket) gott. Skaldjursplatå och Champagne är ju aldrig fel 😉

Edit, hann aldrig posta inlägget pga driftsstörning. Fredagen kom och jag skulle förbi Bröderna Axelssonsfisk och handle en massa gott, men blev sängliggande med halsont och misstänkt halsfluss…. Så skaldjur och Champagne får vi ta en dag då jag kan äta  igen. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *