Blir inte alltid som man tänkt sig…

Nä, det blir verkligen inte alltid som man tänkt sig… Detta år har jag och maken haft 2 tillfällen då vi verkligen tänkt lyxa till det lite extra. Dels i Januari då vi firade 15 år som gifta. Barnvakt var fixat, lyxrestaurang bokat och bara några dagar innan så går jag och halkar och får en fraktur i knät… Bara till att ställa in, men vi fick en mysig kväll här hemma ändå.

I Fredags så hade vi 5-årig bröllopsdag, som jag skrivit om tidigare. Planen var en härlig skaldjursmiddag och Champagne, men jag blev sjuk… Så dålig tajming! Så ont i halsen att det fanns verkligen ingen möjlighet att äta middag, sängliggande hela dagen.

Så ostron och Champagne som var planen får vänta.

ostron och champagne

Får helt enkelt försöka ta igen detta och komma ut något under hösten istället, och då ska jag se till att varken vara sjuk eller skadad! 😉

Fick iallafall fina blommor av maken i fredags <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *