Spänningen just nu!!!

Spänningen är verkligen olidlig här just nu, om 1 timme startar Finalen av Årets Ekokock och min man står som en av de 5 finalisterna 🙂

Tävlingen är i Växjö så det blir till att vänta med spänning till finalen är slut… Ska försöka få kontakt med Magnus vän och kollega som åkte med ned för tävlingen. Han kanske kan hålla mig lite uppdaterad under tävlingens gång 🙂

Uppladdningen sista 3 veckorna inför tävlingen har minst sagt varit sämsta tänkbara, vilket ökar på nervositeten… Han gjorde en volt på barnens träning, där han är ledare. Dock gick något snett och han landade med rejäl kraft på nacke och axel så axeln gick ordentligt ur led… Den är inte bra än men sjukgymnasten hjälpte till att tejpa ordentligt igår, med värktabletter så ska det förhoppningsvis hålla hela tävlingen!

Men nu är det bara att köra!

Vi missade fira hans födelsedag igår då de åkte ned till Växjö, så hoppas på att få fira i dubbel bemärkelse imorgon kväll! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *