Gullmarsstrand

Gullmarsstrand – tid för avkoppling!

Så är det verkligen, själen tar ett djupt andetag bara man parkerar vid parkeringen. När man kliver ut möts man av havet, havet som välkomnar en med dess lugn. Vi var framme på eftermiddagen igår, packade upp och njöt av omgivningen. Sen sjönk vi ner i en varsin fåtölj, sippade på ett glas bubbel ifrån vårt rum med havsutsikt.

Ni ser ju själva, inte konstigt att det är lätt till avkoppling!

Stans skönaste strumpor från me&i

Framför vårt boede har vi spa:t där vi spenderade två timmar igår. Två timmar, 38 graders bad utomhus, bastu och relax, livet! Ibland kan jag komma på mig själv att jag faktiskt har det riktigt bra, eller det vet jag ju egentligen men ni vet vardagstugget. Man är trött på morgonen, det ligger dammråttor under sängen och diskhögen bara växer. Men man behöver – jag behöver tid för reflektion och eftertanke emellanåt för att bara ta det där djupa andetaget så axlarna rasslar ner på sin vanliga plats.

Jag skulle rekommendera alla att åka innan julen, ladda upp batterierna inför julmaten, klapparna och ”tjocka släkten”.

Det är precis vår tanke!

Efter lite häng på rummet, gick vi våra 20 steg till spa:t som det tar ifrån vårt rum.

De flesta som är här nu har bokat in sig på julbord medan vi frossade i oss skaldjursplatå. Alltså de ostronen som låg där på översta fatet var de största jag har sett. Jag är ganska ny inom ostronvärlden men like it a lot alltså. Jag hunnit pröva lite olika varianter nu, men jag måste säga att enkelheten är det som funkar bäst för mig. Ostron med citron, käre nån!

Så gott, ett fat fyllt av havskräftor, musslor, ostron och räkor. Havskräftor på västkusten är ju klart något helt speciellt.

Bästa kvällen på länge, så mycket avkoppling, så mycket glädje, skratt och häng med bästa vännen!

Jag har varit på Gullmarsstrand tidigare med mannen och på Womsaevent och nu tjejhäng, passar för alla ändamål.

3 thoughts on “Gullmarsstrand

Kommentera