Gullmarsstrand 

0 meter ifrån havet och tid för avkoppling!

Jag och Sarianne bestämde oss för ett tag sedan att vi behövde lite kompistid och total avslappning. När man parkett bilen i Fiskebäckskil och Hotell Gullmarsstrand så släpper det något inom mig. Lugnet infinner sig och man vill sitta kvar i bilen för att reflektera. Det är en konstig känsla det där, att havet och en omgivning kan få en att känna så. 

Bilderna talar ifs om hur vackert det är!
Här satt jag och bara sjönk längre och längre ner i stolen. Notera sköna strumpor ifrån Me&i. 


Framför oss hade vi spat, där vi spenderade några timmar. Två timmar utomhus i en pool med 38 grader och en fin utsikt. Att få sitta där och att få den tiden var för mig så välbehövligt. Det har som ni vet varit och fortfarande väldigt mycket i mitt liv som inte fallit på plats. Att då få tid för reflektion tillsammans med någon man tycker och på en plats som man längtat efter. Det är som balsam för själen. I fredags var det dessutom helt vindstilla och luften kändes väldigt behaglig trots närmare nollan i grader. 

Att åka innan jul måste vara den perfekta tiden. Man får ladda batterierna inför årets två största helger. Dessutom hinner man komma ner i varv för den lilla ledighet som erbjuds denna jul. 


De flesta som var här skulle äta Julbord, vilket vi också gjorde men vi sparade det till på lördagen. Så för oss blev det en lyxig skaldjursplatå. Så gott med ostron! Jag har testat några olika varianter men dessa blev topp ett på min lista som jag någonsin har ätit. Verkligen super gott i sin enkelhet med lite citron på toppen, mums säger jag bara!

Resten av fatet bestod av musslor, fantatsikska havskräftor och riktiga räkor. Det är något jag saknar med att bo i Stockholm. Färskheten i skaldjuren man upplever på västkusten, det är en sådan skillnad. Som sagt en av de bättre kvällarna detta året, ett år fyllt med massa spännande saker och en hel del jobbiga saker. Så tack Sarianne att jag fick tiden med dig det var så behövligt. 

Jag har varit på Gullmarsstrand en gång tidigare men då i samband med ett Womsaevent. Då var vi ett tjejgäng, det fungerar minst lika bra. Bröllop eller bara en weekend med en kärlek fungerar givetvis det också. Så på återseende säger jag bara!

One thought on “Gullmarsstrand 

  1. Åh Aja det ser helt underbart mysigt ut och det låter verkligen super härligt!
    Hade inte ekonomin begränsat mig under den här kämpiga tiden så hade jag bokat en övernattning där jag också! Skulle helt klart behöva det 🙂
    kram <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *