Tack

Idag har det varit en dag full med tacksamhet av olika slag. Träffade på den som lärde mig de första stöd tecknen idag, hon och hennes kollega höll en kurs på Klaraborg. Det var då jag fick en ny hobby och ett nytt brinnande intresse nämligen tecken som stöd. Hade de inte varit för henne, hade aldrig denna blogg funnits.

De var så roligt att när hon sa att bloggen är användbar och att den nog förser hela karlstads kommuns förskolor med tecken. Det är så kul att höra, det värmer i hjärtat och man vill bara dela med sig mer. Fick även lite nya ideer av vårt möte och kugghjulen i huvudet började genast att snurra.
Lite senare på dagen fick jag ett medelande av en Kille som jag studerade första året med på universitetet, sedan drogs våra linjer åt olika håll. han har nämligen startat en blogg och tipsade om min och givetvis vill jag tipsa tillbaka och hoppas att han får nya läsare
http://www.sarskolan.com
Tack för idag, vi höres snart igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *