Vatten

Småbarn är ofta törstiga och kan inte alla gånger säga att de vill dricka. Detta är ett tecken som är otroligt viktigt att lära dem. Eller sätta upp på väggen/ ute på gården i barnets höjd så att de kan peka på bilden om de vill ha vatten och att vi pedagoger kommer ihåg tecknet.

Jag lärde min son detta tecken tidigt och det var jätteskönt när han vaknade mitt i natten och gjorde tecknet. Behövde aldrig fundera, utan lite vatten sedan somnade han om. Även om inte barnet tecknar tillbaka i början, så fortsätt och fortsätt. De förstår och en dag får du tecknet tecknat ifrån barnen. Sluta ALDRIG att teckna för att du tycker att barnet inte tecknar tillbaka, det kommer jag lovar. Jag började vid åtta månader med min son, vid 1 års ålder kunden han ca 15 olika tecken ❤️ 

Teckenbladet för att skriva ut hittnar ni här 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *