Nya vardagen

Sen jag började jobba på nya jobbet har min tid blivit knapper och på kvällarna är jag helt slut när hjärnans gått på högvarv. 

Ville skriva en liten hälsning till alla mina följare där ute och vad passar inte bättre att passa på att lära oss ordet trött. Hoppas att ni fortfarande vill följa mig, när allt har lagt sig så kommer det lite nytt. Så kommentera gärna vad ni önskar så kanske jag får motivation och nya idéer 

2 thoughts on “Nya vardagen

  1. Hej!
    Vet du om det finns något ställe där man kan köpa färdiga snygga affischer med TAKK, tex en samling med olika tecken som används i köket/matplats.
    Tacksam för svar!!
    Med vänlig hälsning,
    Maria

  2. Hej, jag kollade på dina sånger och blev så glad när jag såg att du har månaderna och veckodagarna som sånger. När jag tryckte på dom så kom ett sången ”litet bi”. Finns möjligheten att få sångerna?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *