Nya libero touch

(Sponsrat samarbete med Libero)

Att få vara vipbloggare för libero, och att vår familj är en stolt användare av nya libero touch är fantastiskt. Inte bara jag utan även min son älskar blöjorna. Så sköna/ mjuka och så följsamma. Att hoppa i sängen med bara blöja är en min sons favorit sysslor innan läggdags.

Vill ni se filmen på sonen, finns den på instagram @_teckensomstod_

Det är underbart att använda sig av ett blöjmärke som tänker på vår kommande generation, liberos blöjor har Svanenmärkningen som garanterar att produkter uppfyller stränga miljö- och klimatkriterier genom hela livscykeln. FSC-certifieringen ser i sin tur till att skogen hanteras på hållbart sätt. Allt för att för att minska blöjornas påverkan på vår gemensamma omvärld.

Ni vet väl även att libero Erbjuder nyblivna föräldrar ett startkit och en klubb men massa bra fakta.

Mer information hittar ni här libero.se

Liberoklubben

Välkommen till Libero – Born in sweden

Kommentera