Exklusivt material

Som ni vet finns det en hel uppsjö av massa härligt GRATIS material på min blogg.

Mer kommer det att bli under vårterminen, då vi kommer jobba ännu mer med tecken som stöd på min avdelning. Det kommer att skapas en hel del material som jag kommer att dela här till er helt kostnadsfritt.

Det finns dock lite material som kostar en symbolisk summa för alltid jag har lagt ner på bloggen, det är tidslinjen och det är årsplaneringen. Vill ni ta del av dessa ska ni göra följande

1. Swicha till 0704054955

2. Ni skriver in beloppet för det material ni vill ha

3. Skriver er mail i meddelande samt om ni vill ha kvitto.

4. 1-2 dagar får ni mail tillbaka med inloggning till materialet.

Ni som redan är med och tar del av allt detta men känner att ni vill bidra med en slant för tiden är det frivilligt att swicha och skriva bidrag, bidraget kommer att gå åt till att göra ännu bättre saker och att fortbilda mig inom detta ämne.

Kommentera