Om mig

Jag är 30 år gammal och är bosatt i Karlstad sedan maj 2011 (är ursprungligen från Kristinehamn).
Januari 2011 tog jag min förskollärare Examen vid Karlstads Universitet.
Samma år i Januari började jag min anställning som förskollärare. Det var igenom jobbet som jag blev introducerad till tecken som stöd, då de skickade iväg mig på en kurs som hete språkstimulerande arbetssätt. I den kursen fick vi lära oss tecken som stöd.
Jag blev så inspirerad och ville ha mer material, så jag började att googla på nätet. En hel del fann jag efter en stunds letande. MEN jag saknade något, en bra hemsida där man i stort sett hittade allt material man letar efter.Hittade ingen bra sida och beslutade att jag startar en blogg och länkar och delar med mig av det jag hittar, Samt lägger upp det materialet som jag själv skapar…. Säger bara Oj vilket gensvar och vad kul att många använder min sida. Så att min blogg har fått en plats i era hjärtan värmer enormt. Önskar att jag hade mer tid att skapa och ge er mer material dagligen, men jag är ingen superwomen har jag märkt. Även min tid har blivit knaper, men jag gör så gott jag kan.

Vad gör jag annars då när jag inte sitter framför ipaden och skapar material till er?
Jag har en sambo och två barn, födda 14 och 16 samt en flatcoated retriver vid namn Aramis. Bor i en 4.a i utkanten av Karlstads centrum, nära till skogen.
Där brukar min familj spendera en hel del ledig tid. Att vandra, plocka svamp och bär. Har tidigare år hållit på med en del teater (revy), samt hästar. Men tyvärr har det fått läggas på hyllan för tillfället.

Mina framtidsplaner är att kunna hjälpa fler barn och vuxna samt pedagoger med tecken stöd genom att gå en bredare utbildning inom detta ämne.

FullSizeRender