Lite kortare vecka och ljusare ute! 

Lite så här såg det ut i lördags när jag tittade på Mello och gjorde ett tappert försök att vara lite nyttigare…Jag är kass på det, men det går framåt. Nu är kärleksmumsen slut så nu blir det inga fler sådana…! Är dessutom så rastlös om kvällarna, brukar ju träna några gånger varje vecka men nu är jag inne på tredje veckan utan träning och jag blir knäpp! Har fått tennisarmbåge och det vill inte ge med sig, jag smörjer med Voltaren, knaprar Ipren och försöker verkligen vila min högerarm men hur enkelt är det med ett kontorsjobb och när man är högerhänt? Faktiskt ganska omöjligt… Jag har sprungit några ggr men inte ens det klarar jag, efteråt värker det i armen så det blir totalt omöjligt att sova. Men vad tacksam jag är att det bara är en tennisarmbåge som ställer till det för mig, och inget annat allvarligt. Med små krämpor lär man sig uppskatta det där enkla i vardagen som att kunna göra vad man vill utan smärta ♥

Träningsmatcherna är i gång för både sonen och mannen, kul men rysligt kallt att stå och titta i 90 minuter….Nästa vecka går vi in i mars, det är ljusare längre på kvällarna och faktiskt ser jag skillnad även på morgonen nu – så nu är det väl snart officiellt VÅR? ♥

Jobbar sista dagen för den här veckan idag – superskönt med ledig fredag, har en del att fixa med men ska börja med sovmorgon och sedan en lång, lång extra god frukost för att sen köra till tandläkaren…..huga.

One thought on “Lite kortare vecka och ljusare ute! 

  1. Tack för din rara kommentar! Kul att vara saknad 😉 🙂
    Så härligt med på-tu-man-hand-dejting! Stort gilla på sånt! Det behöver man! =)
    Ja, visst är det ljusare både morgon och kväll nu! SÅ otroligt skönt! Snart är det vååår!
    Kram/Maria

Comments are closed.