En god avslutning på skidresan

Jag tycker alltid att det känns lite vemodigt att avsluta en semester. För mig finns det inget bättre än att tillsammans med min familj upptäcka nya platser eller återvända till favoritställen som vi besökt tidigare. Även om jag trivs väldigt bra hemma kommer du aldrig få höra mig säga ”Borta bra, men hemma bäst”.

Denna resa var kort, intensiv och riktigt härlig. Även om jag föredrar att resa till varma breddgrader är det fantastiskt med skidresa också. Som skåning känns det dessutom nästan lite lyxigt att få uppleva ”riktig” vinter. För att förgylla hemresan gjorde vi ett gott stopp på Åre chokladfabrik på väg till flygplatsen. Vissa tider på dagen är det möjligt att se chokladtillverkningen och du kan alltid få provsmaka några av de 35 pralinsorter som som de säljer. Smarrigt!

Vi, precis som många andra, lämnade ett meddelande till Åre innan vi flög hem.

Jag satt bredvid en liten flicka och hennes pappa på flygplanet. Precis när flygplanshjulen slog i landningsbanan på Sturup sade flickan. ” Pappa, jag saknar verkligen Åre”  Vet du vad, gulliga lilla flicka.  Det gör jag verkligen jag också, tänkte jag.
/Magdalena

2 thoughts on “En god avslutning på skidresan

  1. Åre är så härligt och så många platser i en! Har varit där säkert 10 gånger de senaste tre åren men har inte åkt utför en enda gång. Finns så himla mycket att göra i och omkring Åre. En himla bra plats, som jag oxå längtar tillbaks till 🙂

    1. Jag håller med dig! Åre har mycket att erbjuda utöver utförsåkning. Låter härligt att du varit där så många gånger de senaste åren. Vi vill gärna återkomma till Åre och få möjlighet utforska mer i närområdet.

      /Magdalena

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *