Weekend i Belgrad

Ibland bokar vi en resa efter att ha gjort gedigen research långt i förväg. Ibland, så som det blev när vi bokade vår resa till Belgrad, bokar vi en resa väldigt impulsivt och helt utan att veta något om resmålet. Förbereda sig inför en resa är ”halva grejen”, enligt mig. Fast på kortare resor kan det också vara riktigt kul att åka till ”oskrivna blad”, vilket ger en mer möjlighet göra undersökningar på plats och utifrån det göra vad som känns kul just där och då.  Belgradresan bokades för ett par veckor sedan väldigt spontant. Denna gång var det faktiskt priset på flygbiljetten och flygtiderna som avgjorde var vi skulle resa.  Även om det bästa som finns är att resa med familjen är det ibland riktigt kul att göra kortare resor med bara vänner. Denna gång fick våra barn göra andra roliga saker under tiden vi var i Belgrad. Alla fyra var lika nöjda. 🙂

Vi bodde på hotell Metropole Palace, vilket vi är väldigt nöja med. Fina rum, suverän service och härlig spa-avdelning.

Vi landade vid midnatt, så vi åt bara lite på hotellet innan vi kröp till kojs. /Magdalena

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *