Pärla Fuck Cancer-armband

Idag var jag, dottern och vänner till oss på Comfort hotell i Malmö och pärlade Fuck Cancer- armband.

Vi tycker det är viktigt att göra skillnad och det kan man göra på olika sätt. Att pärla armband kostar inget, det enda du behöver göra är att investera din tid för att hjälpa till att finansiera Ung Cancers verksamhet. Verksamheten förbättrar unga vuxnas levnadsvillkor som berörs av cancer. Ett par gånger per år och i flera olika städer kan du pärla. Vi pärlade många armband och om du pärlar minst fem stycken får du ett armband som tack för ditt bidrag. Det går även att köpa extra armband, vilket vi gjorde.

Det är fantastiskt att se alla olika människor som kommer för att göra armband –  både ung, gammal, par, större grupper m.fl. När vi var där kom det ett gäng killar i 18-års åldern som också skulle pärla. Hjärtat blir varmt av att se att det finns en sådan omtänksamhet av så många människor.

 

Vi har pärlat tidigare och vi kommer absolut göra det igen. Ett lätt och roligt sätt att göra positiv skillnad. /Pernilla

2 thoughts on “Pärla Fuck Cancer-armband

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *