Barnens studiedag blev min lediga dag

Barnen har studiedag idag och då bestämde jag mig för att det även blev mammans lediga dag:). Jag som många andra tycker om att vara tillsammans med familjen och när barnen är lediga från skolan är jag gärna med dem. Igår bestämde vi att vi skulle åka till ett lekland idag. När jag vaknade i morse och solen sken var jag mindre nöjd med mitt förslag och hela min kropp sa nej jag vill inte vara inne idag. Vad göra? Det var bara att klä på minstingen och ut på cykeltur innan frukosten för att njuta av ljuset som jag längtat efter.

På cykelturen hem köpte vi bullar och hade en mysfrukost med de nyvaknade syskonen.

På leklandet fick vi alla busa av oss med ballonger, bollar, studsmattor och bilar.

Finn tre barn<3

Köra radiostyrd bil, gillar både små och stora barn. Ja, även deras mamma tycker att det är kul.

Hoppas att du också fått lite sol idag!

Imorgon är en ny dag, men det är ingen ledig dag.

/Pernilla

One thought on “Barnens studiedag blev min lediga dag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *