Vinn en övernattning!

TÄVLING!

Ta chansen att möta våren på natursköna Kvarnviks gård. Gården är beläget vid den skånska sydkusten. Med promenadavstånd till havet med kilometerlång sandstrand och svallande åkrar runt husknuten är det lätt att finna ro på denna plats. Nära till mysiga Ystad och till flertalet golfbanor. Nu har du chans att vinna en övernattning för två personer på Kvarnviks gård samt 30 minuters massage för båda. Det enda du behöver göra för att ha chans att vinna är att du kommenterar och # på Instagram vem du vill åka med till Kvarnviks Gård och skriva varför du vill ta med dig just den personen. För att kunna tävla behöver du även följa @kvarnviksgard och @travelsis_ på Instagram. Vinsten måste nyttjas under april eller maj 2017. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. Tävlingen pågår t.o.m tisdag 4/4.

Lycka till!

/Magdalena och Pernilla

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *