Jag älskar flygplatser och jag älskar flygplan

Precis så är det! Jag älskar flygplatser och jag älskar flygplan. Flygplatser för att det är mycket folk som är på väg till någonting, det kan vara på ett jobb, till en vän eller kanske på väg på sin drömresa. Flygplan älskar jag, men jag är ingen flygplansnörd och jag bryr mig varken om modeller eller motorer. Flygplan är för mig en möjliggörare, många länder hade varit omöjliga att upptäcka utan flygplan.

Flygresan tog ca fem timmar och utan pappan (som stannat hemma för att arbeta),  krävdes det en del underhållning och en massa våtservetter på vår minsting. Att äta på ett flygplan kan vara trångt, att äta med en snart 2-åring är nästan omöjligt.

En av filmerna de visade på planet var ”Livet efter dig” och för dig som har sett den så vet du att det är en fulgråta- film, så fin och så otroligt sorglig. Jag gjorde allt för att inte titta på den och inte öppna tårkanalerna, på flyget tillsammas med alla andra.

När vi skulle boka resan, så valde vi mellan Corralejo i norr och Jandia i söder. Jandia vann då det gick att läsa att där var lite lugnare vatten och där finns de vackraste stränderna. För det var ju stränderna som lockade mig från början till Fuerteventura.

 

Efter två timmar i buss kom belöningen –  sol och poolhäng. 🙂

/ Pernilla 

2 thoughts on “Jag älskar flygplatser och jag älskar flygplan

  1. Härligt att flyga man kommer långt på ganska kort tid.
    Härlig utsikt är det från ert rum?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *