Marknad i Jandia

Någon berättade för oss i förbifarten att två gånger i veckan, på måndagar och torsdagar finns det en afrikansk marknad i Jandia. Vårt hotell som vi bor på ligger mitt ute i ingenting, så någon shopping har vi inte hunnit med ännu.

Idag är det shoppingdags. Vi är fem stycken, så vi tog en minibuss, superfin med bilbarnstol och färden tog mindre än 10 minuter. Marknaden öppnar kl 9 och vi kom några minuter efter kl 9. Vi var i stort sett ensamma där förutom försäljarna. Oj, vad vi hittade mycket kul som vi alla behöver ;-). Försäljarna var både trevliga och skojfriska (japp det kan vara så att de gjorde en bra affär och vi en sämre, men jag brukar tänka att så länge båda är nöjda så är det bra).

/ Pernilla 

 

2 thoughts on “Marknad i Jandia

  1. Smart att åka tidigt innan det blir varmt.
    Man brukar alltid hitta något på marknader som man behöver eller inte behöver.
    Men roligt att försöka pruta. Ibland går det bra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *