Att köra bil på Malta

Bilkörning

Gozo är är en liten ö. Eftersom den endast är 16 km lång och 8 km bred är vi är aldrig långt bort från vi vill åka. Det är skönt att ha tillgång till egen bil, det ger oss frihet att kunna ta oss dit vi önskar. Vi tycker att det gör vår semester både roligare och enklare. MEN det finns ett litet krux för mig och det är vänstertrafiken. Så den som ska köra ska kunna eller vilja köra i vänstertrafik. Eller som jag,  ha med sig sin egen chaufför (min man 😉 )

Vår hyrbil utanför vårt hus.

Vi använder oss av GPS vilket underlättar även om Gozo är litet och det är hyfsat enkelt att hitta. De flesta vägar som vi kört på är i rätt dåligt skick och en del vägar är så smala att vi ibland blir osäkra på om det verkligen är vägar för bilar…..

/Pernilla

4 thoughts on “Att köra bil på Malta

 1. Jättetrevligt att komma tillbaka hit till Gozo. Först gången jag var här var i början av 1970- talet
  och sedan blev det ett par besök på 80 och 90 talet. Mne mycket är sig nog likt, i varje fall vad göller naturen. Säkert har fler hotell kommit till.
  Har läst i kapp….
  Förstår att ni har fina dagar.
  Njut!

  1. Du har verkligen rest och upptäckt många ställen! Den mesta naturen är sig lik, men tyvärr inte Azure window, som rasade i våras. Tack, vi njuter av att upptäcka Malta med familjen❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *