Resterna av Azure window

Azure Window

I mars månad 2017 rasade tyvärr det berömda Azure window, en av Gozos sevärdheter. Det var ändå en självklarhet för oss att åka dit och det var många fler än vi som gjorde det. Vi tänkte en del på sevärdheter som en åker till som inte finns längre. Har du varit på en sevärdhet som inte finns längre? Det är en vacker miljö med dramatiska klippor. Efter att vi promenerat omkring, tittat och fotograferat så begav vi oss till Xlendi beach som vi blivit tipsade av vår husvärd Sonja.

Xlendi beach

Vi var så varma och bara längtade efter att svalka oss. När vi kom fram blev vi alla rätt missnöjda. Det var en kort, smal stenstrand och restaurangerna var ända ner på stranden. Efter en stunds acklimatisering så gillade vi även den stranden på sitt eget lilla vis. Det var klart vatten och höga klippor.

Vid stranden fanns det trappor med fin utsikt och vi hittade vårt eget window:). /Pernilla

4 thoughts on “Resterna av Azure window

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *