Vårt boende vår andra vecka, Radisson Blu hotell

Radisson Blu hotell

Vår andra vecka på Malta bodde vi på Radisson Blu hotell. Vi hade fått ett jättebra erbjudande, det enda kruxet var att vi skulle gå på en information om timeshare. Informationen varade cirka fem timmar. Innan vi gick dit sade vi att det är inget för oss, men efter fem timmars information, lät det ändå lockande. Vi tackade dock nej, men kan förstå de som hoppar på det lockande erbjudandet.

På morgonpromenaden kl 8 när en tror att en ska vara hyfsat ensam, så var det redan full kommers på stranden.

På promenaden kl 8

Utsikten från vuxenavdelningen

Vattengympa

Så kul med SUP

Gymdags med mina fina barn

Härligt att avsluta dagen med inomhusbad


/Pernilla

4 thoughts on “Vårt boende vår andra vecka, Radisson Blu hotell

 1. Vad trevligt att ni både kunde bo ute på Gozo och inne i stan. Och ett bra erbjudande på Radison Blue tar man ju. Dock i häftigaste laget med en sittning på fem timmar. Lite som utmattning öfr att få folk att köpa…Men är man medveten så är man men kan tänka mig att det är en del hjärntvätt i det hela.
  Härliga bilder och barnen ser ut att verkligen trivas. Nog så viktigt.

  1. Vi gillade att både bo i hus och hotell, vi fick det bästa ur två världar:).
   Japp, låååång tid och vår minsting som är två år var med hela tiden. Vi var ju förberedda på det och som jag skrev var det ett bra hotell och vi bodde galet bra där. Men precis som du skriver så var det inte enkelt att tacka nej….. det lät väldigt bra och lockande. Har du varit på en Timeshare-information någon gång?
   Ja hela familjen trivdes och det är som du säger nog så viktigt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *