En kväll när Johan Glans bjöd på ont i käken och ont i magen :)

När min man fyllde år senast fick han något som jag nog själv önskade mig…. att se Johan Glans. I lördags var det äntligen dags, men först började vi vår kväll med ett restaurangbesök på Carnivore. Ibland finns det önskemål på restaurang, men just denna gång var den önskelistan tom. Kvällen innan googlade vi på olika restauranger i Malmö och då hittade min man Carnivore.

Vi kom dit vid fem och trodde att vi nästan skulle vara själva där så tidigt en lördag, men det visade sig att så var det verkligen inte. Restaurangen är inte jättestor, men den var nästan fullsatt. Om du är vegetarian kanske du vill sluta läsa, men om du gillar kött, mmm gå dit! Ät den goda salladsbuffén, det varma vitlöksbrödet och välj en sås du vill ha till din perfekta köttbit.

Alltså det köttet!!

Johan Glans då, levererade han? Absolut!! Jag har endast sett honom på nätet, så detta var första gången IRL. Nästan lite popstatus att ha tre föreställningar i rad på Hyllie Arena. Jag funderade faktiskt på om han skulle kunna leverera i det stora sammanhanget. Det lyckades han verkligen! Det kändes i både magen och käken efter allt skrattande.

Bara liite rosa

Det är inte ofta det skrattas konstant i 1,5 timme i streck, men Johan Glans han kan verkligen det där med ståupp.

/Pernilla

2 thoughts on “En kväll när Johan Glans bjöd på ont i käken och ont i magen :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *