En fantastisk eftermiddag på Rick´s Café

Rick´s Café startade 1974 och är känt för sina spektakulära solnedgångar, men allra mest för de hopp du kan göra från de höga klipporna. Det högsta hopptornet är 23 meter högt och galet skrangligt. De som hoppade från det högsta tornet var personalen på Rick´s Café och det kom ett sus från publiken varje gång de hoppade.

Jag och min man.

Innan vi åkte till Rick´s Café tänkte jag att det är nog en turistfälla, men hela familjen var ändå överens om att vi ville uppleva hoppen, musiken och utsikten på plats. Där var partymusik och liveunderhållning, och Rick´s Café utger sig för topp tio bar i världen. Vi köpte bara någon dricka på plats, vilket var dyrare än många andra ställen som vi besökt på Jamaica. Maten såg god ut och det luktade gott, men vi åt inte maten där, så vi vet inte hur den var.

Hoppen

Killarna och tjejen som vi såg hoppa var så modiga och de hoppade från väldigt hög höjd, framlänges, baklänges och stående på huvudet. Vår familjs pappa hoppade, dock inte från det högsta men han hoppade igen och igen. Det gjorde han för vår minsta kille tyckte det var så roligt och sa till honom när han kom upp från vattnet ”Bra pappa, hoppa mer”. Det är ju klart att pappan gör det när hejaropet låter så. 

Badmöjligheter i pool

Där fanns en pool som vår minsting badade loss i. Då var det hans tur att känna sig som den tuffa och modiga.

Vi hade en fin eftermiddag, solen kom igenom molnen emellanåt och vi kan verkligen se att solnedgångarna här kan vara magiska.

Om det var en turistfälla? Absolut, men ett coolt ställe med en härlig utsikt med klippor och ett oändligt hav. Vi alla i familjen uppskattade ett besök på Rick’s Cafe’, från vår minsting på två år till min man. Om du undrar så är det han som är äldst 😀.

/Pernilla

2 thoughts on “En fantastisk eftermiddag på Rick´s Café

  1. Så mycket och fint ni får vara med om.
    Det ser livsfarligt ut att hoppa i. Så högt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *