Influencermingel på Scandic hotell i Malmö

Som många av er vet bor vi i Skåne och när det äntligen var dags för influencermingel på Scandic Triangeln i Malmö var vi, såklart, på plats. Det var LM event (Linda och Katja) som anordnade minglet som fokuserade på hälsa och skönhet. Vi kom på utsatt tid och fick börja med ett glas bubbel.  

Härligt att bli ompysslad
Vi fick möjlighet att gå runt och titta på de olika utställare som var där. Vi fick skön massage av Sparadiset https://www.sparadiset.se. Fantastiskt välbehövligt och skönt!
Av salong Karisma fick vi vaxat våra ögonbryn och Pernilla fick sina ögonbryn färgade för första gången. De blev fina, men de nyfärgade ögonbrynen stack ut. 🙂

 Tävlingar
Vi hade möjlighet att tävla om fina vinster från Bruns frisörer, Glitter, VR, Yoggiboost m. fl. Vi fick också med oss goodiebags från flera utställare. 

Föreläsningar och nya bekantskaper

Pricken över i:et denna eftermiddag var de föreläsningar som Topvisible och Bruns frisörer höll i samt att det gavs möjlighet att prata med några, för oss, nya influencers.Detta influencersmingel var en skön mix av ny kunskap, behandlingar, goodiebags och nya bekantskaper.

/Magdalena och Pernilla

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *