Att ta vara på tillfället, i Käglinge rekreationsområde

Innan denna dagen visste jag inte att jag skulle upptäcka Käglinge rekreationsområde och att jag skulle gilla det så. Det visade sig vara en liten skatt som jag många gånger kört förbi, men inte ägnat någon tanke åt. Förlåt Käglinge rekreationsområde att jag inte upptäckt dig förrän nu.

 

Min dotter brukar säga att jag är så positiv till det mesta, min man tycker att jag alltid vill hitta på saker, jag själv tycker att jag vill ta vara på livet, det som vi har här och nu. Sagt och gjort, när jag var chaufför till dottern till ett område där jag inte brukar vara så spände jag på mig löparskorna. Jag passade på att turista i Käglinge rekreations område, som var i det området som frisören var där dottern skulle bli fin i håret.

Käglinge rekreationsområde

Solen sken, fåglarna sjöng för mig och jag använde varken podd eller musik utan njöt av fågelsången. Det var en av de där soliga dagarna som gränsar mellan vår och sommar. Jag såg får som betade, barn som red på söta ponnisar i grupp, små dammar och stora grönområden.

Det var grönt, blommigt och ett nytt område för mig att utforska. Jag tycker om att vara där jag tidigare varit, på känd mark. Men jag gillar nog ännu mer att vara på okänd mark, hjärtat slår lite hårdare av att inte riktigt veta vad jag kommer upptäcka runt hörnan. Att upptäcka en ny stad eller ett nytt land kan vara bra, men min njutning denna dagen var att upptäcka något i min närhet. Så att ta en joggingtur och upptäcka Käglinge rekreationsområde en förmiddag det var bra./Pernilla

6 thoughts on “Att ta vara på tillfället, i Käglinge rekreationsområde

 1. Ja, det är jätte mysigt och vackert där.
  varit ngn gång där.
  Varit på kurs i naturen.
  Var väldigt trevligt.

 2. Vilken fin upplevelse det blev! Och i närheten! Ibland är det lätt att glömma det fina som finns helt nära för man har blicken så långt fram-
  Tack för att jag fick följa med hit.
  Uppskattade verkligen besöket.
  Karm och trevlig helg.

 3. Ser fint ut! Jag känner inte igen namnet, men vem vet om jag varit där som barn? Växte upp i Skåne … (Försökte kommentera inlägget om Skäralid först, men fick felmeddelanden. Provar om detta går.)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *