Travelsis bästa Malmötips del 3 – Utomhusaktiviteter i Malmö

Visst är det underbart att vara ute! I Malmö finns det en hel del olika och roliga utomhusaktiviteter. Här har vi listat några av dem.

Book a boat

En mysig utomhusaktivitet är att se Malmö från kanalen. Du kan hyra en båt som tar sig fram med elmaskin. Båtarna finns vid en brygga nära Malmö live. Book a boat har öppet från 1 april till och med 31 oktober.

Bubble football

Bubble football är en variant på fotboll. Du tar på dig en stor uppblåsbar bubbla. Det gäller, så klart, att göra mål precis som du ska göra i vanlig fotboll. Skillnaden är att du tacklar och tacklas på vägen mot målet. Lite galet, men väldigt roligt! Du kan spela bubble football vid Ribersborgsstranden.

Hyra cykel

Malmö är utsedd till världens femte bästa cykelstad. Det finns 510 km cykelväg i Malmö, så att cykla är ett jättebra sett att upptäcka Malmö. Malmö by bike har cykelstationer runt om i stán. Du får hyra cykeln max en timme i taget, därefter måste du parkera den i en av Malmö by bikes cykelstationer.

Hyra trampbåt

Vid Raoul Wallenbergs park brevid Amiralsbron kan du hyra trampbåt. Du kan hyra en båt mellan 30 -120 minuter. Trampa på Malmös kanal som går genom stán några av Malmös parker.

Kallis – Malmös kallbadhus

Kallbadhuset i Malmö kallas Kallis i folkmun. Kallis är öppet året runt. Kom hit och bada, basta och koppla av. På Kallis kan du även fika eller äta enklare rätter. Vi tycker bäst om Kallis vintertid. Att ta ett kalldopp efter ett besök i bastun framkallar endorfiner i kroppen. Vi känner oss alltid pigga och friska när vi besökt Kallis. Underbart, tycker vi!

Äventyrsgolf

På många ställen i Sverige, men även utomlands finns det äventyrsgolf. I Folkets park i Malmö är banan byggd utifrån Malmös kända byggnader nu och då. Äventyrsgolf är en kul aktivitet för hela familjen.

/Magdalena & Pernilla

5 thoughts on “Travelsis bästa Malmötips del 3 – Utomhusaktiviteter i Malmö

 1. Lokala tips, så himla roligt att promota sin stad! Har gjort det själv i några omgångar. Kanske har frågat det, men vart går er näsa resa?
  Svar: Ja verkligen, helt fantastiskt där. Har ni också varit i Dubai. Vad gjorde ni?

  1. Visst är det! Vi ska inte glömma bort det fina som vi har närmst oss.
   Magdalena har precis landat i Rom och jag åker till Sardinien nästa vecka. Mycket Italien inom det närmsta för Travelsis.
   Vi båda har varit där😀. Lite som du Bhurj Kalifa, några olika Mall, vattenpark, skidor, ökentur och lite annat kul. Jag vet att Magdalena även var i en ”Blompark”.

  2. Så lätt att missa det som är närmst oss. Vi älskar ju vårt Malmö och vill dela med oss av det. Magdalena har precis landat i Rom och jag åker till Sardinien nästa vecka, så det blir mycket Italien den närmsta tiden på Travelsis.
   Vi har båda varit där. Vi var ex Bhurj Khalifa, olika Mall, åkte skidor, ökensafari och vattenland. Jag vet att Magdalena var i en ”Blompark” vilket de gillade mycket. / Pernilla

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *