Travelsis bästa Malmötips del 6- Restauranger i Malmö

Malmö är en livfull stad med ett utbrett uteliv. Vad det gäller stadens restaurangutbud finns här allt du kan önska dig. Här finns restauranger som håller världsklass och här finns enkla kvarterskrogar. Här finns även restauranger från världens alla hörn. Här har vi listat några av de restauranger vi gärna återkommer till.

Carnivore

Detta är stället du ska gå till om du älskar kött. Kockarna på Carnivore tillagar din köttbit precis som du vill ha den. Det finns fem. Utöver din perfekt tillagade köttbit finns det en fräsch och god salladsbuffé uppdukad som ingår.

Kagami

När du stiger in på Kagami känns det som att du lämnar Malmö bakom dig och att du direkt hamnar i Asien. Restaurangen har en häftig inredning med speglar överallt. På menyn finns innovativa japanska rätter som är såväl spännande som goda. När du besöker Kagami är det ett måste att gå på toaletten, även om du behöver eller ej. Sannolikt den häftigaste toaletten i hela stan.

Poke´ Poké

På Poké Poke´serveras ljuvligt goda Poké bowls. Om du vill äta streetfood från Hawaii med asiatiska influenser är det hit du ska bege dig.

Pinchos

Vi tycker att Pinchos är Malmös bästa familjerestaurang. Du behöver ladda ner Pinchos app och beställa mat och dryck via den. Barnen tycker att det är roligt att beställa via appen och själv hämta beställningen när den är klar. Det bästa med Pinchos är dock inte appen, utan att i princip alla smårätter som finns på meny är riktgt goda. Vi gillar även Pinchos inredning som går i cirkustema.

 

Saiko

På Saiko i Malmö finns en av Sveriges bästa sushi-kockar och det märks! Här serveras inte bara gudomligt god sushi utan här serveras även sushi på lite annorlunda sätt. Saiko betyder nyskapande på japanska och det märks i varenda tugga.

6 thoughts on “Travelsis bästa Malmötips del 6- Restauranger i Malmö

 1. Så mycket god mat man blir jätte sugen att besöka vissa av restauranger.
  Har inte hört talas om dom innan.
  Ska bli besök i sommar.

 2. Åh, så många smaskiga tips! Bra matguider är alltid guld värda. Jag har inte varit i Malmö sedan 90-talet … Kanske dags för ett återbesök! 🙂

  1. Hej Anna!
   Hoppas att du får möjlighet att komma till Malmö igen. Staden har ändrats jättemycket sedan 90-talet. Det finns t.ex. nya fina stadsdelar och utbudet på restauranger är mycket större än på den tiden. Malmö är värd att besökas. Tycker vi iaf 🙂 Hör gärna av dig om du kommer till Malmö, vi ger gärna ännu fler tips.
   / Magdalena & Pernilla

 3. Mmm…så himla bra med restaurangtips i favostaden Malmö. Så här i semestertider brukar det bli både ett å två restaurangbesök där, så himla bra med tips som sagt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *