Bloom in the park

Restaurang Bloom in the park i Malmö har ett annorlunda koncept. Där finns varken mat- eller dryckesmenyer. Tanken är att du vid varje rätt ska fundera och diskutera tillsammans med ditt sällskap vilka ingredienserna är. Titti Qvarnström är kökschef och hon är den första kvinna i Sverige som fått en stjärna i Guide Michelin.

Vårt betyg: 7/10 Vi åt femrättersmeny men det var så många smårätter att vi tappade bort oss vilken rätt vi åt. Lite annorlunda att inte själv välja eller veta vad man äter. Några rätter var jättegoda medans vi upplevde några rätter mer roliga än goda. Ett coolt ställe.

Barnens betyg: Våra barn har inte varit med, men bordet bredvid oss satt där två barn i ca 8-års åldern. Deras fascination och hejarop när maträtterna kom in var helt underbara. Vi upplevde att de verkligen njöt av allt.

Prisvärt: 6/10 En dyr matupplevelse.

Målgrupp: För den som vill vara med om ett restaurangbesök som är mer än en matupplevelse.